Bel ons: 058 5853788 | E-mail: info@coffee-central.nl

Coffee Central

Voel je welkom!

Bij Coffee Central bevind je je in een decor van eeuwenoude verhalen en historie. Een decor waarin kleine details je fantasie doen prikkelen. Gun jezelf een kleine pauze die voelt als een korte vakantie. Ondertussen geniet je van een heerlijke kop koffie naar jouw wens, met een verse lekkernij of een gezonde lunch.

Houd je niet van koffie? We hebben vele soorten verse thee als alternatief.  En als de haast te groot is, geven we je de koffie ook graag mee in een handige beker.

Onze koffie

Onze koffie van Peeze is gecertificeerd met het Fairtrade-keurmerk en is daarnaast klimaatneutraal. De klimaateffecten in de koffieketen wordt met behulp van reductie en compensatie van CO2-emissie terug gebracht tot nul. Uniek is dat de uitstoot van de CO2 niet gecompenseerd wordt op een willekeurige plek, maar met projecten bij de bron van koffie. Dit gebeurt namelijk op de plantages in Ethiopië. Voor deze unieke aanpak werkt de branderij van onze koffie nauw samen met Max-Havelaar.

Onze Lunch

De 100% natuurlijke broden van Coffee Central zitten boordevol karakter! Een eerlijk en smaakvol brood vol traditie. Ze worden gemaakt van alleen zuivere ingrediënten en beslist zonder kunstmatige toevoegingen. Brood gemaakt van alleen bloem, zout, water en desem. En dat proef je.

Onze Barista’s

Al onze barista’s zijn SCAE gecertificeerd of hebben dezelfde skills, zodat de koffie altijd van hoog niveau is.

Menukaart

Our brands

Top