Bel ons: 058 5853788 | E-mail: info@coffee-central.nl

Coffee Central

Onze mobiele koffiebar of klassieke koffiebus is voor elk evenement in te zetten. Zowel binnen en buiten.
Onze specialiteit is het verzorgen van kwaliteitskoffie. Waaronder cappuccino, espresso en of andere dranken op iedere locatie.

Onze (H)eerlijke koffiespecialiteiten worden geserveerd vanuit een opvallende luxe espressobar of klassieke Citroen HY koffiebus. Beide opties zijn inclusief een barista die alles over de koffie weet en met passie de koffie maakt. Het is dé manier om een goede indruk te maken op uw gasten.

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel ons of stuur een e-mail.

Trouwerij

Wij ontzorgen jullie tijdens de mooiste dag van je leven!

Zakelijke evenementen

Wil je je werknemers een cafeine boost geven, of ben je op zoek naar een lekkere aanvulling voor een zakelijk evenement? Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. Benieuwd geworden wat dit inhoudt? Neem contact met ons op, gewoon via de contact pagina. Lekker makkelijk!

Festival

Vestivalgangers verrast met onze overheerlijke koffie en fantastische cappuccino. Wordt er binnenkort een tof festival georganiseerd waar wij moeten staan? Tip de organisatie dan even! Vinden we tof

Koffie workshop

Workshop Na 1 dag een hartje in je cappuccino kunnen maken? Dat is iets te ver gegrepen maar wij kunnen je wel alles vertellen, proeven en laten maken!

Horeca training

Wij zorgen er voor dat er efficient wordt gewerkt en het niveau wordt omhoog gaat.

#6 van Nederland

Coffee Central staat op de koffiekaart. We horen bij de absoludte top van Nederland met onze 6e plaats in de Misset koffie top 100

.

 

 

Voor onder andere deze bedrijven hebben wij koffie gemaakt

 

Top